Dag 11 – Mina syskon

Jag har två halvsyskon på pappas sida och en helbror. Det är länge sen jag träffade någon av dem. Min lillebror träffade jag 2013 då han och min pappa kom och besökte mig på behandlingshemmet jag bodde på. Jag minns att jag inte alls mådde bra och jag fick veta av min pappa att min lillebror tog väldigt illa vid sig av att se hans syster må så dåligt. Om du läser detta så ska du veta att jag mår mycket bättre och har flyttat från behandlingshemmet till ett gruppboende med egen lägenhet.

0 reaktioner till “Dag 11 – Mina syskon”

  1. Förstår att det blev svårt för din lillebror, men har ni ingen kontakt alls idag? Inte ens på telefonen? Det är synd i så fall, man kan ha mycket glödje av sina syskon….Var det din helbror som kom med pappa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *