Dare to be different – Att vara sig själv

Att vara sig själv kan vara svårt!

Speciellt om man inte riktigt vet man själv är och att man har folk som vill göra en till den dom vill man ska vara. Jag har alltid varit mig själv trotts att man kanske någon gång önskade att man passade in någonstans. Jag har dock inte alltid vetat vem jag vill vara. När jag fortfarande bodde i söderfors och hade en kontaktperson. Hen sa till mig att det ibland kan bli en livsstil att må dåligt som jag gjorde. Ibland kan jag tänka tillbaka på de 3 år jag bodde i egen lägenhet och undrade vem jag skulle varit om jag inte hade mått som jag gjorde och hade min psykiska sjukdom. Jag hade helt enkelt inte varit mig själv utan min problematik som gjorde att mamma ibland slet sitt hår för att jag åkte in och ut på psyket men inte fick någon riktig hjälp. Det som räddade mig var att jag,mamma och mitt boendestöd sa till min biståndshandläggare på kommunen att jag måste få komma till ett ställe där jag fick hjälp med bland annat min medicinering. Behandlingshemmet räddade mitt liv!

Åren där var allt annat än roliga men jag kämpade och till slut så fick jag komma till boendet jag bor på idag. Jag har alltid känt mig annorlunda och Corky. Möter jag någon som vill ändra på mig för att hen tycker jag borde vara på ett annat sätt så blir min reaktion F-ck off!

Jag kan bara vara mig själv som föddes som original och kommer inte dö som kopia!

#nouwbloggare #nouwinfluencer #psykiskohälsa #svenskbloggare

En kommentar till “Dare to be different – Att vara sig själv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *