Denna helg blev inte som jag tänkt mig

Hej där!

Hoppas er dag har varit bra. Själv har man varit inne i lägenheten då jag fick biverkningar av vaccinsprutan jag tog i fredags. Var däckad igår med feber, ont i huvudet och extremt trött. Idag mår jag bättre men har varit väldigt trött. Imorgon ska jag inte jobba hemifrån då jag känner att jag behöver ytterligare en dag för att vila då kroppen behöver det. Det var länge sen jag var så däckad som jag var igår.

Det var inte meningen att helgen skulle spenderas i soffan men ibland blir det inte som jag tänkt sig. Hoppas veckan blir bättre så man snart är på banan igen. Kommer nog om det går att jobba hemifrån i veckan då jag kommer inte orka åka till radion. Vi får se vad handledaren på radion säger men tror inte det kommer vara något problem.

Har idag kollat på filmerna Titanic och Harry potter och den flammande bägaren.

Nä nu ska jag kolla klart på ett avsnitt av American horror story för att sedan borsta tänderna och göra min hudvårdsrutin.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *