Dessa underbara minnen – 10 år sedan

För att börja från början så åkte jag buss till centralstationen och sen väntade på att M skulle komma och plocka upp mig. Vart ungefär 20 min jag fick vänta för att sedan hitta rätt bil. Sedan åkte vi lite fel och det tog väl ca 20 min för att vi skulle komma upp på E4:an. Efter det så var det bara rak väg till Gävle där vi åkte till Burger King för att käka lunch som vi åt i bilen. Efter det åkte vi in till Dollar store i Bollnäs där jag handlade en Pepsi,en plåtskylt med motiv från Jaws (Hajen) och en gullig plåtburk med kakor med lock som en smiley. Jag tar kort på plåtskylten och burken senare idag. Efter det så åkte vi till Nytorp och det var en aningen nervöst. Vi hade först fika med lite info om hur skolan bedrivs idag. Träffade en gammal lärare som är med och bedriver friskolan nytorp. Sen var det dax med en rundtur som bla innehöll en tur ut i ladugården där de hade ca 60 mjölkkor och ett 10 tal kalvar. Det var en kalv som var för stor för sin box. Vid fem tiden var det middag med alla andra och det var Rimmad ryggbiff och potatisgratäng till huvudrätt och pannacotta med bär till efterrätt. Allt var supergott och det var väldigt roligt att träffa alla efter 10 år. Träffade senare en av hästlärarna och det var väldigt roligt men då var klockan över åtta och jag var väldigt trött. Vid kvart i tio så begav sig Jag och M hemåt. Jag var hemma vid kvart i två och somnade som en stock direkt när jag la mig i sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *