Det blev inte som det var tänkt..

Surprise!

Förvånad? Ja i alla fall jag. Dagen blev inte som tänkt då jag vaknade upp med ont i båda låren och väldigt trött. Sen var det så varmt att jag inte skulle klara av att sitta på buss i ca en timme. Så det får bli någon annan dag helt enkelt.

Har varit till Cirkel K och hämtat ut vinster från deras spel på deras hemsida. Kunde hämta ut en Naia med wild strawberry smak. Det ör energidryck för ni som undrar. Kunde hämta ut en påse Linnschips från estrella och en påse nötter.

Imorgon får jag besök av morsan då vi ska äta mat och gå ut på en promenad plus att hon ska klippa ner två av mina blommor som börjar bli för långa och rangliga.

Vad har du gjort idag?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *