Det blev inte som det var tänkt!

Hallå där!

Här blev inte dagen direkt som den var tänkt. Jag skulle ha städat min lägenhet men det gjorde jag inte. Det skulle komma en tjej med hund men det hade blivit missförstånd men jag och personal tog en liten sväng i skogen. Efter det så var jag till gottsunda vårdcentral för att besöka dietisten. Jag visste att jag gått ner i vikt men visste inte hur . Det visade sig att jag gått ner från 80,3 till 77,7 på två månader. AWSOME!

Vid 18 tiden drog jag och en personal till filmstaden för att se MA och recension kommer på bloggen imorgon. Imorgon MÅSTE jag städa lägenheten för på söndag har vi anhöriggrill och då ska mamma och C komma.

Vad har ni gjort idag och vad händer imorgon?

#nouwinfluencer #nouwbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *