Det finns andra sätt att få hälp på

Jag ska nu berätta en sak som jag inte ens berättat för min mamma. Orsaken är att jag inte orkade anmäla denna SoS operatör. Jag hade tagit någon av mina många överdoser och det var en av de få gångerna jag själv ringde 112. Får svar direkt och jag berättar vad jag gjort och till svar får jag Det finns andra sätt att få hjälp på.

Detta hände när jag bodde i söderfors.

Tycker det är så fel att en person med sådant jobb har sådant attityd till överdoser. Ibland kan det nämligen kännas som att det ända sättet att få läkarna att lyssna är att man tagit överdos eller något annat dumt.

Idag ångrar jag att jag inte sa det till någon och att jag inte anmälde SOS operatören.

#psykiskohälsa #jagvågartala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *