Det gör riktigt ont att…

Det som gör riktigt ont är att mista någon man tycker bra om och att deras liv har ryckts bort från dom. Att någon väldigt ung som har hela livet framför sig och de bara försvinner från jorden. Att några föräldrar får begrava sina barn trots att det borde vara tvärtemot.

No parent should have to bury their child

Citat från Sagan om de två tornen ´som jag tycker säger mycket

Ibland önskar man att en person kunde få livet tillbaka och man kunde ha berättat för dem hur mycket de betydde fören. Jag har varit med om att när Marie-Louise hade dött så kom hon och besökte mig i en dröm. Jag kommer fortfarande ihåg det då jag verkligen kände mig tagen när jag vaknade upp. Det varGsom ett besök från andra sidan och jag kommer aldrig glömma vad hon sa till mig i drömmen.

Gör inte samma misstag som mig, Fight for your life

#nouwinfluencer #nouwbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *