Doctor Sleep and other things

Hej!

Vad har ni gjort idag?

Jag har haft mamma och C här några timmar. Vi gjorde egen pizza och sen såg vi Doctor Sleep. Det är en skräckfilm som är baserad på en bok med samma namn skriven av Stephen King. Det är en fortsättning på The shinning så har man inte sett den så ska man börja med att se den först. Jag tyckte den var bra men den var lite för lång då den var 2 timmar och 25 minuter.

Annars så har jag gått en promenad i skogen med en personal. Där såg vi en ekorre och man fick se upp för det flög ner pinnar. Jag vet inte men den kan ha haft sitt bo nära och kan kanske ha haft ungar. Efter den promenaden så vart det en kall dusch.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

En kommentar till “Doctor Sleep and other things”

  1. Kommer på att jag hört om den. Ser inte skräck själv men kan tänka mig att den boken är spännande om man gillar sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *