Efter regn kommer solsken eller?

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra men vädret pendlat mellan spöregn och soligt. I morse var det solsken och varmt så jag åkte till radion utan jacka. Sen när vi skulle gå ut på promenad så var det mulet och jag fick låna en jacka. Tacka gudarna för det! När vi var halvvägs till affären jag skulle till så började det spöregna. Jag var en aningen genomblöt när jag kom till radion igen. Sen när jag skulle hem så vart det sol och varmt igen.

Nu på kvällen har jag kollat klart på avsnitt 4 av serien Chernobyl med stellan skarsgård på HBO nordic. Det sista avsnittet släpps imorgon på HBO nordic. Efter det har jag kollat på dokumentären Tjock steffe på cmore.

Imorgon ska jag till radion och då ska jag spela in mitt nya program.

#nouwinfluencer #nouwbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *