En ångestfylld dag

Idag hade jag tänkt att bara vara hemma och ta det lugnt men så blev det inte. Fick sms av ida vid tolv tiden och vi träffades i gottsunda. När vi tog bussen ner till stan så han vi bara halvvägs så blir det fel på bussen. Efter vi väntat på den senare bussen så kom vi ner på stan. Vi började med att fika på Waynes och jag tog en carmel latte. Efter det så gick vi till skivcentrum och där hittade jag Saw V och Saw VI. Vi avslutade med att äta på Burger King.

Efter det jag kom hem så fick jag sådan ångest att jag var tvungen att ta min vid behovsmedicin. Så eftermiddagen och kvällen har varit ångestfylld. Har kollat på Frozen och nu kollar jag på Game of Thrones säsong 1.

0 svar på ”En ångestfylld dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *