En dag med vår i luften

Godkväll!

Här har man varit på radion. Där har jag läst i boken Urtidsparken av Michael Crichton. Orkade bara läsa några kapitel då det sista var långt. Gick en promenad medan jag var på radion också. När jag slutade vid tre tiden så gick jag ner till Åhlens då jag fick ett sms att mitt paket fanns att hämta. Så hämtade det och på vägen tillbaka till centralstationen gick jag in på hemköp för att handla. Sen åkte jag bussen hem.

Här hemma har jag kollat på Criminal minds säsong sju. Har inte kollat på någon film då jag har också varit tvungen att rota fram hästkläderna då jag ska iväg imorgon. Blir hämtad på radion vid ett tiden. Har valt att ta med mig något att äta vid halv ett. Annars blir det lite väl länge mellan lunch och middag då jag äter lunch redan vid elva.

Här har det varit underbart väder och det verkligen känns att våren är på väg. Hur har eran dag varit?

4 reaktioner till “En dag med vår i luften”

  1. Det man märker det mest på är ljuset. Man blir så glad då solen tittar fram, men tar alltid på mig fel kläder.
    Nu ska jag packa ihop och åka till hagabadet. Tänkte köra ett pass i gymmet idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *