En fika med bästa vän och mycket mer…

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Jag har idag varit in till Uppsala. Där träffade jag min bästa vän och fikade på espresso house. Jag tog en salted karamell latte som var så god och härligt med varm dryck nu när det bara blir kallare och kallare ute. När jag var klar där så gick jag in på Åhlens och kollade lite. Sen gick jag ner till centralstationen och tog bussen hem.

Till middag åt vi tacos på basen. Jag åt med mjuka skal då jag föredrar det framför hårda. Det var otroligt gott och är en favorit hos mig.

Vad tycker ni?

Hårda eller mjuka skal till tacos?

Madeleines Bloggutmaning: Drick en öl-dagen. Blir det en öl idag?

Nej jag dricker inte öl. Jag äter så mycket mediciner att det skulle vara farligt att dricka alkohol. Plus så äter jag tabletter mot alkohol sug och har gjort det sen jag bodde på behandlingshem.

Ikväll har jag kollat på Die hard på sfanytime.

Handling:

John McClane spelad av Bruce Willis är en snut från New York ska besöka hans fru. Hans frus företag ska ha en stor julfest i Nakatomi plaza i Los Angeles. En stund senare så kommer det ett gäng terrorister ledd av Alan Rickman och tar alla på festen som gisslan. De vill åt miljonerna i företagets valv. John McClane befinner sig i ett annat rum när han uppfattar ljud från skottlossning. Efter ett tag så kommer FBI dit och det blir en kamp och samtidigt så försöker John sabotera för terroristerna.

Vem har inte sett Die hard. Den har missat en julklassiker. Alan Rickman spelade också Snape i Harry potter. Tyvärr så dog Alan Rickman 2016 i cancer endast 64år gammal. Bruce Willis har slutat som skådespelare efter att ha drabbats av Afasi och det fick man veta i mars 2022. Det häftiga med denna film är att den kom ut redan 1988 alltså samma år som lilla jag föddes.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #bloggareisverige #bloggutmaningen #bloggtopplistan #bloggutmaning

0 reaktioner till “En fika med bästa vän och mycket mer…”

  1. Mysigt med en fikadejt. Har aldrig smakat den, men det kanske kommer. Dricker väldigt sällan alkohol men igår blev det en öl.

  2. Förstår då att du inte dricker alkohol, jag brukar ta alkoholfritt då och då. Men tycker ju om öl.

    Gott med tacos samt att träffa din bästa vän 😊

  3. Så gott med latte och även att fika med en kompis i stan, det behöver man. Så fint att kika film med, det har jag gjort mycket nu som sjuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *