En händelserik Tisdag

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min dag har varit händelsrik. Först så åkte jag till Gottsunda vårdcentral för att spola ett öra. Det gick helt okej men borde snart kunna få klippkort i att spola öronen. Efter det så åkte jag ner till stan för att träffa morsan och C. Jag hade ett erbjudande i Espresso house appen att jag fick köpa två drycker från menyn till priset av 1. Så jag bjöd morsan på kaffe. Efter så åkte jag hem och åt middag. Sen så gick jag och en personal upp till mig och städa lite. Vi drog fram soffan och dammsög både i och under soffan då det blivit väldigt dammigt. Jag dammtorkade min hylla som jag har vid sängen och det behövdes kan jag säga. Vi avslutade med att torka golvet i vardagsrumsdelen och köksdelen bara för att konstatera att jag behöver köpa ny mopp.

Nu sitter jag och kollar på Sleepy Hollow säsong ett på disneyplus.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “En händelserik Tisdag”

  1. Vilken bra dag du verkar ha haft – skönt att få det rent och städat. Härligt också att du kunde bjuda dina mamma på en kopp på espressohouse. hoppas ni fick en trevlig stund

  2. Låter som en innehållsrik dag i alla fall. Hade du fått vaxpropp i och med spolningen? Sleepy hollow har jag försökt se flera gånger. Men är ingen favorit för mig.

  3. Vet du att först läste jag spetsa öronen, sen såg jag att du skrev spola. Vadå spetsa örat tänkte jag. Vilket bra erbjudande på kaffe så du kunde bjuda din mamma. Skönt att städa och göra iordning. Under soffan blir det alltid en massa skräp.

  4. Skönt att städa och få det rent! Här drog vi också fram soffan för någon vecka sedan, det samlas alltid så hemskt med smuts och damm där under. Vår soffa är dessutom så dum så man kommer inte in under och kan städa utan man måste flytta på soffan.

  5. Jag har ofta problem med öronen har jämt eksem i dem känns det som, har så även nu också. Men sffektivt är det ju att spola dem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *