En kväll med ångest

Hello boys and girls!

Efter en ”bra” vecka så trodde jag att helgen skulle bli bra men så fel jag hade. Kvällen har innehållit ångest,ångest och lite mer ångest trots att jag tagit vid behovs medicin. Kan inte kolla på film eller tv då jag inte kan koncentrera mig på handlingen. Ska bara vara uppe någon timme till sen så ska jag försöka sova för att förhoppningsvis vakna upp till en bättre dag imorgon.

Igår så var jag och min godeman på netonnet för att köpa en digitalkamera till mig. Det blev en Sony och den är liten så man enkelt kan ta med den om man ska ut. Tänkte testa den ute imorgon om vädret tillåter.

Visar bild på den imorgon!

#nouwautaumnchallenge #nouwbloggare #nouwinfluencer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *