En snöig dag i Uppsala❄

Hallå där!

Hoppas din Måndag varit bra.

Jag har varit på radion. Har börjat skriva manus men även sett dokumentär om det mitt nästa manus ska handla om. Som ni kanske märker så har jag flyttat min blogg från nouw till wordpress med hjälp av fina Madeleine. Utan henne hade jag aldrig kunnat gjort det då trodde det skulle kosta pengar men ack så fel jag hade. Annars har jag gått en promenad på radion och gick ner till centrum så har gått mer än 6000 steg idag. Efter radion åkte jag till Gottsunda och hämtade ut pollenallergi tabletter jag köpt via apotekets hemsida. Tog också en förpackning med Novalucol som är mot halsbränna eller sura uppstötningar. Tycker det är bra att ha då man tex druckit för mycket läsk eller ätit för stark mat.

Ikväll har jag kollat på filmen Lida på viaplay.

Handling:

En känd författare råkar ut för en bilolycka medan har är ute och kör. Han blir funnen av en kvinna som tar med honom hem och tar hand om honom. Hon tar hand om honom då han brutit sina ben i olyckan samtidigt som den lokala polisen börjar leta efter författaren. Snart inser författaren att kvinnan inte är riktigt frisk.

Denna film heter Misery på engelska. Denna film är baserad på boken Misery av Stephen King. Filmen kom redan 1990 då jag bara var 2 år. Filmen är bra filmad och hon som spelar tjejen som tar hand om författaren spelar väldigt bra och är rätt obehaglig.

Imorgon är det Tisdag. Då ska jag till radion. Fortsätta med mitt manus. Jag ska gå promenad medan jag är på radion om vädret tillåter. Idag snöade det när jag åkte till radion. Det hoppas jag det inte gör imorgon.

Avslutar med att dela låten Husavik med Molly Sandén som jag ryser när jag hör och denna låt var Oscarsnominerad så minns att Molly fick sjunga den på Oscarsgalan.

14 svar på ”En snöig dag i Uppsala❄

  1. Så snällt att du fick hjälp av flytta bloggen hit. Vilken vän! <3 Du kommer vinna på att ha en wp-blogg i längden, så det är ett bra beslut. Men jag förstår att det är jobbigt innan det är gjort, då det är en del jobb med det. Jag tycker det ser riktigt snyggt och trevligt ut. Hoppas du kommer trivas här. Vilket radiomanus jobbar du på nu? Jag tycker också om Husavik, btw. Jättefin låt.

  2. Så trevligt att du har flyttat din blogg till WP, och så fint att du fick hjälp av Madeleine. Jag har bloggat några år på WP och trivs bra med det.
    Jag såg filmen Lida för ett antal år sen, och tyckte att den var riktigt otäck. Men jag gillar Stephen King-filmer.

  3. Så fint av Madeleine att hjälpte dig att flytta till WordPress. Visst känns det bra när man lyckas gå sina mål i steg. Vilken spännande film som du tipsar om idag

  4. Fick också hjälp över hit. Har alltid tyckt WP är svår, men bara man kommer in i det så fungerar det ju bara så bra. Ser att du fått med dig arkivet också. Hur gjorde du det?

    • ok. Du loggar in på nouw gå in på importera din gamla blogg och där går du in på exportera. Där klickar du på skapa exportfil. Det ska komma upp en fil som avslutas med xml. Däremot så kan det bli så att det står xml.rss och då ska du högerklicka på filen och spara den som xml dokumenent på datorn. Sen går du in på verktyg och importera och ta den som heter rss. Där lägger du till filen du sparat på datorn. Så fungerade det för mig. Hoppas du lyckas annars är det bara att skriva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *