En väldigt bra besök neuropsykiatriska mottagningen

Godkväll!

Hoppas du har haft en bra start på veckan. Här åkte man till radion som vanligt vid nio tiden. Här i Uppsala har det varit kallt sådär när det spelar ingen roll hur mycket man klär på sig. Kylan går ända in i benmärgen. Så känns det i alla fall.

Det blev en kortare dag då jag var tvungen att sluta vid ett på radion. Det var för att jag hade tid hos en sjuksköterska på neuropsykiatriska mottagningen. På ackis mötte en personal upp. Ville ha sällskap och stöd. Jag fick träffa en ny sjuksköterska då den jag var hos förra gången hade slutat. Hon jag träffade var hur bra som helst. Jag tog upp det att jag har väldigt mycket mediciner som jag är osäker på om jag verkligen behöver. Så ska få träffa en läkare ungefär vid sommaren trodde hon. Sen var det hon som tog upp att då kanske det är bra att sjuksköterskan från boendet är med. Då jag inte vet vad mina mediciner heter och inte riktigt har koll på vad medicinerna är för eftersom jag inte har hand om mina mediciner själv. Sen berättade jag och personalen att jag vaknar inte av brandlarmet och att jag varit svårare att väcka på morgonen på slutet. Äntligen fick jag gehör då hon sa att det är inte bra. Hon trodde att det kanske var bra om jag försökte gå ner till en propavan. Men s0m sagt är det något en läkare måste kolla på och komma på vad vi ska göra. Vi avslutade besöket mer att hon tog puls, blodtryck plus en vikt. Pulsen och blodtrycket var väldigt bra men jag brukar aldrig ha problem med det. Vikten var mindre än jag trodde själv men kommer inte skriva ut den här.

Så summa summarum var det ett väldigt bra besök. Älskar när man får träffa någon som verkligen kan sitt jobb och är intresserad av allt runtomkring som i det stora hela kan påverka hur man mår och hur man tycker livet känns.

5 svar på ”En väldigt bra besök neuropsykiatriska mottagningen

  1. Var samma kyla här. Att den gick in i benmärgen. Jag gillar inte sån kyla. Skönt att ha med stöd. Skönt åxå att sjuksköterskan verkligen lyssna på dig! 🙂👍 drygt att du inte får någon läkar tid förräns närmare sommaren. Skönt att samtalet kändes bra 👍.

    Ha en bra dag! 🌸

  2. Pingback: Veckans bästa v.7 – Corkystyle.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *