Eror i huvudet – Think pink

Hallå där!

Här har dagen varit lite upside down kan man lugnt säga. Skulle egentligen städa men när jag skulle göra det vart det bara eror i mitt huvud. Det var bara att släppa tanken på att städa och bara ta det lugnt. Har även haft det jobbigt vad det gäller maten för det jag har fått i mig är en portion gröt,en halv vattenmelon och lite popcorn. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till när jag får en släng av min ätstörning tillbaka. Någon som har tips?

Nu sitter jag och kollar på ett avsnitt av Supernatural och jag har börjat kolla från början. Nu ska jag inta säng läge och glo på filmen Snakes on a plane.. Imorgon väntar en ny vecka med utmaningar och jag ska ev göra en intervju till mitt nya program. Det är även den sista veckan innan jag får 4 veckors semester.

Som ni ser på bilden har jag fått naglarna målade av en personal…

#jagvågartala #rosa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *