Fem en Fredag – Sommar II

1..Hur spenderade du somrarna som barn?

2.Hur spenderar du sommaren i år?

3.Vad skulle du vilja göra i år men som inte går?

4.Vilken är favoritsysslan på sommaren?

5.När brukar du ta första doppet?


1..Hur spenderade du somrarna som barn?

.Som barn spenderade jag alltid en vecka i dalarna hos farfar. Vi åkte och det var jag,mamma,pappa plus min lillebror. Det jag komner ihåg mest var att när vi kom dit så var det potatis i en vecka. En annan rolig sak jag kommer ihåg var att farfar lurade i min lillebror att om han vattnade flaggstången så skulle knoppen längst upp slå ut…

Det var tider det…

2. .Hur spenderar du sommaren i år?

I år blir lite skillnad från andra år pga corona. Vi brukar ha aktiviteter på boendet tex åka till skansen eller mall of scandinavia men i år har vi fått planera om och göra saker i Uppsala istället. Tack ock lov ska en biograf öppna i uppsala den 15/7 och då ska jag gå på filmen The boy II.

3. .Vad skulle du vilja göra i år men som inte går?

.Jag skulle vilja åka ner till Mall of scandinavia med boende men pga corona så går det inte. På boendet så får vi inte ens äta gemensamma måltider om det inte är bra väder så vi kan äta ute.

.4. Vilken är favoritsysslan på sommaren?

.Favoritsysslan är nog att promenera i skogen, fotografera och läsa eller lyssna på böcker/ljudböcker. Har som mål att gå minst 5000 steg varje dag. Just nu läser jag boken Sjöfararna av DIana gabaldon som är bok nr 3 i outlander serien på svenska. Jag lyssnar just nu på ljudboken Dödlig kod av James Dashner.

5.När brukar du ta första doppet?

Det brukar vara ganska sent in på sommaren och jag har badat i år. Det var hemma hos min bästa vän som har pool och det var första gången jag var hem till henne.Det var så skönt för det var så varmt den dagen.

Dessa frågor hittade jag hos Elisamatilda

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *