Fight song – Äntligen Helg

Denna låt lyssnar jag mycket på när jag har det tufft och när jag behöver rensa tankarna. Detta är en riktig Fight song. Idag hade jag det tufft när jag kom hem från radion så jag var tvungen att ta vid behovs medicin. I helgen ska jag bara ta det lugnt förutom att jag ska träna imorgon. Ska bli skönt och hoppas att jag snart kan klara mer och mer. Men jag vet att jag inte får gå för fort fram för då kan man lätt skada sig. Jag har också som uppgift från radion att kolla på Schindler´s list. Har som mål att spela in mitt nästa program nästa vecka. Det första programmet om andra världskriget hittar du här – http://radiofyris.se/program/2018/01/andra-varldskriget-pearl-harbor/

#nouw30daychallenege #nouwinfluencer #nouwbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *