Förföljd – Vad krävs för ett besöksförbud

Natten som var var inte den bästa. Var trött i kroppen efter att ha varit ute och grillat med radion men huvudet gick i hundra knyck. Var tvungen att ge upp och gå och ta min vid behovsmedecin. Efter jag tagit den så kände jag att huvudet varva ner och jag somnade ganska fort. När jag blev väckt idag fick jag veta att mitt ex stod utanför och ville komma in men jag sa till personalen att jag vill inte prata med hen. Jag väntade en stund med att gå ner och som tur var hade personen dragit. Kan snart skriva en roman med titeln förföljd. Jag tycker det känns obehagligt att en människa åker från karlstad hit på vinst och förlust fast jag sagt att jag inte vill ha med personen att göra.

Har fått flera kommentarer via facebook att jag ska kontakta polisen och att jag ska försöka få ett besöksförbud men frågan om personen kommer att fatta vad det är. Någon som har en aning om vad polisen kräver för bevis och vad personen måste ha gjort för att polisen ska utfärda ett besöksförbud?


0 reaktioner till “Förföljd – Vad krävs för ett besöksförbud”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *