Frågestund – Svaren

Hur länge har du bloggat? Har du bloggat på någon annan portal förut? Vad vill du nå ut med din blogg?

Jag kommer ihåg att jag bloggade redan på gymnasiet men denna blogg har jag haft sen mars 2017. Jag bloggade ett tag på portalen blogg.se . Jag vill kunna få andra inse att alla är vi olika och man ska inte behövas skämmas över att man har diagnoser.

Har du gjort något speciellt nu i sommar, blev det som planerat då jag tänker kring detta med corona? <3

Nej det har jag inte gjort. På mitt boende så brukar vi hitta på olika aktiviteter som tex åka till mall of scandinavia men vi fick planera om allt och ta saker som låg i uppsala. Har också jobbat hemifrån och det ska fortsätta till slutet av september.

Om du fick välja helt fritt, hur skulle en perfekt dag se ut som då? Glöm alla hinder som t.ex ekomini osv

En perfekt dag skulle jag vilja dela upp. En del av dagen skulle jag vilja rida långtur med islandshäst och det brukar ibland ingå fika. Därefter skulle jag vilja gå på ett spa med bubelpool och någon behandling tillsammans med en vän.

Om du fick välja fyra personer (vem som helst) vilka skulle du vilja äta middag med och varför?

Ok första personen är Linnea Claeson och det är för jag tycker hon är en grym person som verkligen vågar sticka ut hakan och stå för sina åsikter. Nästa person är Therese Lindgren för att jag tycker hennes bok Ibland mår jag inte så bra var så bra och kunna prata med henne om psykisk ohälsa och vad hon tycker om den svenska vården av oss med psykisk ohälsa. Den tredje personen är regissören Johan Renck för att fråga honom om hur det var att spela in Chernobyl och vad han tycker det bästa var och om han kunde ana att den skulle bli den stora vinnaren på emmy 2019. Den fjärde och sista personen är Mia törnblom för att jag har varit på en föreläsning av henne och även läst hennes bok Självkänsla nu och prata om begreppet att slänga offerkoftan och att vara glad för vad man har än tänka på allt man saknar.

När började du blogga? Vilka är dina favoritböcker, filmer eller tvserier? Har du någon speciell hobby?

Jag började blogga på denna blogg i mars 2017. Mina favorit böcker är Game of thrones och Outalnder böckerna som jag läser på svenska. Är på tredje boken nu i outlander böckerna. Favoritfilmerna är helt enkelt Sagan och ringen och Den gröna millen. Favorit serie är Criminal minds och The walking dead. Nej jag har ingen speciell hobby just nu men något som jag skulle vilja ta upp igen ör ridningen.

Varför bloggar du? Vad har du för planer för dig blogg? Om du får välja fritt, vad vill du jobba med?

Jag bloggar för att göra min röst hörd och dela med mig livet och hur det är att leva med de diagnoser jag har. Min plan är att försöka få bloggen att växa och få mer följare och läsare. Jag hade velat jobba med något inom ekonomi.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *