Friday – 17/11

Hey där!

Idag så var jag till radion för att spela in min nya vlogg och det gick bra och den kommer läggas ut på youtube någon gång nästa vecka. När beror på hur mycket jag behöver klippa och redigera. När jag slutat på radion åkte jag ner på stan för att träffa min gode man och inhandla en ny vinterjacka. Vi hittade en lång jacka på HM på kampanj för ca halva priset. Tänkte visa er den men bilden vart en riktig fail så ska ta om bilden imorgon. När jag kom hem hade jag post i postlådan och det var bla tandkrämen jag köpt av en tjej. Hoppas att man får bra resultat eftersom den ska ta bort fläckar på tänderna och göra de vitare. Om jag blir nöjd kommer jag nog skriva om den här.

Nu ska jag strax ta min kvällsmedicin och försöka sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *