Första december: Jag ska berätta om något..

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Idag har jag varit på radion. Där har jag skrivit manus till mitt nya program, Gick också en promenad medan jag var på radion. När jag slutat på radion så gick jag ner till Centrum. På centralstationen så gick jag till subway för man kan köpa 5st cookies för 35kr om man har deras app. Jag själv har de två sista dagarna låtit mitt betalkort vara hemma för att undvika att jag går in på affär och tex köper godis. Däremot på subway så kunde man betala via swish. Har gått över 5000 steg idag och har gått över 20 000 steg denna vecka såhär långt.

Efter det åkte jag bussen hem. När jag kom hem så kollade jag brevlådan och där låg mitt paket från cocopanda. Det var min nagelfil för den jag hade gick sönder då den sprack så helt plötslig var filen i två delar. Väntade till black week då den var nedsatt i priset.

Tänkte inte skriva en recension av en film idag. Jag har nämligen tänkte berätta en sak..

Jag är rätt säker på att jag inte är helt ensam om det jag ska berätta. Det är nämligen så att gillar jag en film/ serie så kan jag kolla hur många gånger som helst utan att tröttna. Som ett exempel miniserien Chernobyl har jag sett väääldigt många gånger och det är en favorit att kolla på när jag ska sova. Jag kollar nämligen på datorn för att kunna somna. Jag kan nämligen inte bara ligga och försöka somna. Det går nämligen inte så då har jag kommit på att kollar jag på något på datorn så somnar jag av mig själv. Filmer tex sagan om ringen eller hobbit är favoriter, Ta ett annat exempel seriern Dahmer monster: Berättelsen om Jeffrey Dahmer har jag kollat på väldigt många gånger för som sagt gillar jag en serie så går den ofta på repeat här hos mig. Jag inse att andra kanske skulle tycka det var tråkigt att se om samma filmer eller serien men det tycker inte jag…

0 reaktioner till “Första december: Jag ska berätta om något..”

 1. Vissa filmer kan även jag se om, men händer inte allt för ofta. Deras cookie är goda tycker jag. Priset var ju helt ok och ibland kan man väl få unna sig något?

 2. Det är ett steg att inte handla så mycket onyttigt elller som man inte behöver. Swich är både bra & dåligt som allt annat.
  Bra att du har kommit upp i den mängden av steg 👏🏻

  Kul att det låg ett paket i din brevlådan 🙂.

  Jag kan med se samma filmer flera ggr om & ganska tätt. Då min hjärna inte kan ha hur mycket som helst att komma ihåg. Då sållar den bort saker.
  Alla är vi olika när vi ska sova. Jag ligger med mobilen. Inte så bra, men. Andra lyssnar på musik, andra läser & andra ser film eller serie 🙂.

  Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *