Good weather och en vinst

Hoppas er dag varit bra.

Här har det varit en bra dag med bra väder. Har hört att andra har haft åska och regn. Antar att det är det vädret som vi ska enligt prognosen få imorgon. Då ska det nämligen regna hela dagen och ha inslag av åska. Jag hoppas att vi inte får åska i alla fall inte när jag är vaken. Då jag inte vaknar av åskan pga min sömnmedicin, vaknar inte ens av brandlarmet senaste gången var förra veckan och då vaknade jag inte. Det var en av de andra boende som fick för sig att steka korv ett på natten.

Har börjat lyssna på ljudboken Den äldste som är bok 2 i serien om Eragon. Ska skriva recension om första boken imorgon. Annars har jag gått mina 5000 steg för var till Gottsunda och handla sen vart det en promenad i skogen.

Har inget planerat imorgon men ska nog dra till Uppsala. Har bland annat en vinst från en app att hämta ut. Kommer självklart visa upp den här och berätta vilken app jag vann den i. Men det får bli imorgon.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Good weather och en vinst”

  1. Kul med en vinst, ska bli kul att se vad det är. Här hade det regnar när jag vaknade på morgonen med sedan visade sig solen och det blev sol och värme. Så underbart att du kommer ut på dina promenader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *