Helg och biopremiär

Hallå där!

Hoppas er dag har varit bra.

Jag har jobbat hemifrån och haft indiemöte med en av handledarna på min dagliga verksamhet via telefon. Jag har också gått en promenad. På kvällen har jag kollat på Saw II och bokat biobiljett till på fredag. Det är filmen Malignant som har premiär då som jag ska se. Det är en skräckfilm och det är James Wan som även gjort The conjuring plus Saw filmerna. Däremot så har jag bokat föreställningen som redan börjar 15.30 då det passar bäst för mig med min dygnsrytm. Lägger in trailern till filmen nedan här.

Imorgon ska jag jobba hemifrån och det är sista arbetsdagen för denna vecka. Så imorgon tar jag helg.

Hoppas på en bra helg och att filmen jag ska se på fredag är bra.

#nouwinfluncer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Helg och biopremiär”

  1. Kul med bio, själv kollar jsg sällan eller aldrig på skräck så har jättedåligt koll på just den saken. Skönt att kunna arbeta hemifrån dock.

  2. så länge sen man va på bio. jätte sugen att gå bio snart 😊 verkar som du har fullt upp. jag tar oxå helg imorgon 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *