Hello sunshine – Welcome to my life

Hello sunshine!

Hur har din dag varit?

Min har innehållit läsande av boken snömannen,träning som var en promenad i raskt tempo och sortering av 2 st ikea kassar med kläder och ett avsnitt av The handmaids tale. Nu sitter jag och kollar på criminal minds säsong 6.

Annars har dessa dagar varit lite upp och ner vad det gäller maten. Måste verkligen tvinga mig och käka mat för annars är det lätt att man bara tar en smoothie. Idag fick jag i mig ett mjukt tacoskal med lite soya färs och majs plus tacosås. Jag hatar när det blir såhär och det känns att jag vet vad jag ska göra för att det inte ska bli värre men det känns som jag inte kan fixa det själv.

Vill absolut inte att ätstörningen ska ta över mitt liv och det är därför jag bara väger mig hos dietisten.

#ätstörning #fuckätstörning #psykiskohälsa

0 svar på ”Hello sunshine – Welcome to my life

  1. Min dag har bara börjat, befinner mig på en camping för första gången i mitt liv. En idyllisk camping, så vi har det väldigt skönt. Hoppas du får den hjälp du vill ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *