Hello world!

Hej finisar!

Idag har jag läst några kapitel i Främlingen av Diana Gabaldon ute i solen. Medan det var sol framme. Sen har jag städat lägenheten med en personal och det behövdes kan jag säga. Efter det så var jag till hemmakväll en sväng. Annars har jag kollat på The walking dead och nu kollar jag på The first 48 hours. Det senare handlar om att de 48 första timmar på en mordutredning är så viktiga. Får polisen inget bra tips eller hittar ledtråd under de första 48 timmar så halveras chansen på att de ska lyckas lösa det.

Imorgon ska jag in till uppsala och träffa en vän. Efter det ska jag laga matlådor till veckan som kommer. Vad ska ni göra imorgon?

#nouwinfluener #nouwbloggare #svenskbloggare #psykiskohälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *