Himlen är oskyldigt blå

Hallå där!

Hur mår ni?

Idag är det fredag och jag är som vanligt ledig. Idag har jag kollat på Supernatural och varit tilll Gottsunda för att handla. Nu sitter jag och kollar på dokumentären Lik i trädgården på tv4play. Jag ska stax gå ut på en promenad och tänkte ta den lite längre rundan där man går nere vid vattnet eftersom det är så ljuvligt väder.

Har ni också underbart väder?

Har inget planerat i helgen. Fick frågan av min bästa vän om jag ville träffas i helgen. Däremot sa jag att jag hellre ville ses nästa helg då jag just nu har minst en vaxpropp i ena örat och är nästan halvdöv. Ska spola öronen på vårdcentralen på tisdag och jag hoppas det är bara vaxpropp så det kommer vara fixat då jag vart på vårdcentralen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Himlen är oskyldigt blå”

  1. Fy då för vaxproppen förstår att du inte orkar träffas då. Hoppas du får hjälp, sonen hade mycket sådant som liten. Och tyckte synd om honom då.

  2. Skönt att det ha fredag som ledig dag 😃. Det är lättare när solen skiner ☀️🍁. Jo, jag hade med bra väder här igår eftermiddag. Men idag är det mulet.

    Så trist att va halv döv. Jag har aldrig haft vaxpropp faktiskt.

    Hoppas att du får ändå en bra helg 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *