För kärlekens skull

Hallå där!

Hoppas ni mår bra och haft en bra dag.

Jag har varit till stan och handlat. Har också tvättat en maskin plus städat lite. Däremot så städade jag och en personal mitt vardagsrum igår kväll då jag upptäckte att jag hade väldigt mycket blomflugor både på väggarna och i taket. Ringde morsan ikväll och frågade henne om man kunde få problem med blomflugor såhär på hösten. Hon svarade att ja det kan man få. Här har det varit gråmulet hela dagen. Så tråkigt väder om man jämför med igår då det var klar himmel och så underbart väder.

Ikväll har jag kollat på Ted för kärlekens skull. Filmen handlar om Ted gärdestad och hans musik. Hans bror kenneth är också med. Det är Adam Pålson som spelar Ted och Peter Viitanen som spelar Kenneth. Det är en väldigt känslosam film då vi vet hur Teds liv slutar. Det är inte med i filmen och det är jag glad att de inte tog med. Man får följa hur Ted kämpade med Psykisk ohälsa och hur det påverkade hans liv. Filmen kom ut 2018 och jag såg den på bio när den kom.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *