Hur i — lyckades jag

Ja jag lyckades som jag skrev igår sova mig igenom brandlarmet i tisdags natt. Jag fattar inte själv och inte de jag har berättat för. Jag måste ha sovit så djupt/tungt att jag inte hörde larmet. Jag har sagt att skulle detta hända igen så ska vi kontakta min läkare och se om något måste göras. Jag tänker ju att i så fall kan vara så att medicin måste justeras. Jag står på samma medicinering som för 2 år sedan men har gått ner 20 kg.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsala

8 reaktioner till “Hur i — lyckades jag”

  1. Oj, vad läskigt att lyckas sova igenom brandlarmet! Det om något är ju någonting man vill vakna till. Hoppas att det inte är något strul med medicinen utan att du bara sov extra tungt natten till tisdagen 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *