Hur svårt ska det vara 2.0

Hej där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Fast hen som jobbar började tjafsa när jag tog åtta medicinen om när jag ska ta min natt medicin. Jag sa till slut att jag kommer vägra ta den tidigare än kl 22.00 för jag tar alltid den då. Alla utom den som jobbar plus en annan verkar fatta att så länge jag tar medicinen inom en timme innan eller efter klockslaget det står på påsen så är det okej för sköterskorna som har hand om våra mediciner här på boendet. Det börjar bli irriterande att behöva nästan vara otrevlig för att de ska fatta.

Bilden är en av mina blommor i sovrumsfönstret och den står som sagt i full blom.

Har du några blommor hemma hos dig?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bestofnouw #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Hur svårt ska det vara 2.0”

  1. Dom kanske är sommarjobbare eller helt nya inom de yrket. Då är det vanligt att dom gör det som står i läroböckerna och på medicinpåsar. Hoppas att dom tar till sig de som du säger

  2. Du kanske ska ta det med sjuksköterskan på ditt boende så får hen berätta vidare hur det fungerar till de som fått delegationen.

  3. Det finns alltid de som är för inrutade. Samtidigt finns det sjuksköterskor som också är det. Utgår ifrån att det är en sömntablett du tar då, och den ska ju ändå följa din rytm en del. Samtidigt, för sent kanske inte alltid är bra då effekten kan hålla i sig långt framåt dagen.

  4. Då kanske en dr helt enkelt får avgöra i slutändan om de fortsätter att bråka med dig, för hens ord är ju det som gäller så att säga. Tråkigt för dig om du måste känna så att de inte förstår

  5. Håller med Orsakullan. Prata med sjuksköterskan på ditt boende om detta! Om dem inte tror dig. Det är skamligt. Men tyvärr förekommer det.

    Hoppas att det ordnar sig för dig. Kram! 🤗

  6. Hen har äntligen fattat. Så nu är bara att se om den andra slutar tjafsa. Har tagit upp detta två gånger med sköterskan och jag hade inte varit såhär envis om jag inte visste att jag hade rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *