I backspegeln – På rymmen från psyket

Idag för exakt för 6 år sedan så var jag på rymmen från psyket i uppsala.

Jag ska börja från början. Jag var inlagd på slutenvården på psyket efter en överdos och jag var inte inlagd frivilligt utan var LPT:ad. Denna dag så kom en av mina vänner och hälsade på mig och jag hade att jag kunde gå ut på promenad i ca 30 minuter med vän,anhörig eller personal. Vi sa att vi bara skulle vara ute i 30 minuter. När vi hade kommit till busshållplatsen så tog vi första buss som gick. Vi åkte till dit hon bodde och drack även lite alkohol. Efter några timmar så gick jag och min vän ut på promenad. Då hade jag även blivit efterlyst av polisen och så hade tyvärr polisen fått veta var jag höll till. De var även ute och letade med polishund efter mig. När vi såg polisbilen så insåg vi att det bara var och stanna och sedan vart jag skjutsad till psyket. Jag var borta från psyket i ca 6 timmar.

#psykiskohälsa #ibackspegeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *