I söndags mådde jag inte så bra

I söndags kollade jag på Ted – För kärlekens skull på bio med Ida. Efter så mådde jag inte så bra och det vart bara värre när jag kom hem. Hade hämtat ut en burk alvedon på apoteket innan filmen. Påväg hem så satt jag och googlade vad händer om man tar en burk med alvedon på en gång. Svaren var som jag fick var att du dör inte men kan få svåra skador på njurarna. I alla fall jag kom hem men skickades sms till personalen att den skulle komma upp och ta burken alvedon så jag inte skulle göra något dumt. Personalen kom upp och tog ner burken men frågade inte ens hur jag mådde! Vi har en personal som just nu inte bryr sig om hur jag som boende mår men jag har idag pratat med en annan personal som ska ta upp det med chefen på mitt boendet. Sådär satt jag med ångest och tankar på att skada mig själv men jag försökte distrahera mig själv och tillslut så lägger jag mig i sängen. Efter några timmar så somnade jag.

#psykiskohälsa #jagvågartala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *