I´m back!

Hey I´m back!

Vad har hänt när jag inte bloggat?

Jag har varit nere på botten för att sedan kunna leva igen men det behövdes en medicin justering. Har även gjort ett radioprogram om hur det är att leva med Emotionell instabil personlighets störning. Det finns att lyssna på här: http://radiofyris.se/program/2018/09/corkystyle-att-leva-med-borderline/

Annars har jag varit och sett Den blomstertid nu kommer och The nun på bio, Den sista har jag sett två gånger för att jag tycker den är så bra. Har tänkt att skriva recension av båda imorgon.

Imorgon ska jag till kurator och prata för att sedan gå och ta blodprover som öppenvården begärt.

Nu ska jag fortsätta se The conjuring för att sedan försöka sova!

#nouwbloggare #nouwinfluencer #psykiskohälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *