In the name of monster

Hey där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Har jobbat hemifrån med manus för mitt nya radio program. Har också varit på en promenad med en personal, det var härligt att komma ut. Efter jag slutade vid tre så åkte jag in till hemköp för att köpa lite energidryck. De har nämligen monster energidryck 50 cl för 10k +pant. Köpte på mig tre stycken direkt då jag dricker minst 1 energidryck per dag.

Har också börjat lyssna på en ljudbok som heter Glöm att ni har en dotter av Sandra Gregory och den är så gripande. Det är en sann historia. Sandra döms till 25 års fängelse i Thailand för att försökt smuggla droger ut ur Thailand. Den finns på bookbeat.

Har gått mina 5000 steg idag och har planerat med personal att imorgon ska vi två gå till Gottsunda. Hoppas det blir bra väder.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #uppsalabloggare

0 reaktioner till “In the name of monster”

 1. Spännande med manus till radioprogram, det låter riktigt kul.
  Är inget fan av Monster, men en och annan Nocco kan det slinka ner kan jag lova 😊

 2. Den boken har jag hört om, låter hemskt ändå och vilken mardröm. Tänkte där på det med energidryck, är du beroende eller är det ändå?

 3. Spännande med radio programmet. Skönt att gå ut & gå lite 🙂.

  Energi dricka dricker jag sällan. Dricker så är det NOCO. Mycket bättre att dricka.

  Ljudboken du lyssnar på låter bra 🙂

 4. Glöm att ni har en dotter har jag också läst. Men det är några år sedan sist. Den är riktigt bra och gripande Vilken bra rabatt de hade. Förstår att du passade på att handla.

 5. oj det lät som en intressant ljudbok som jag skulle kunna lyssna på. va roligt med ett radio prpgram 😊 du får gärna berätta mer om det 😊

 6. Härligt en bra dag med andra ord och så skönt att komma ut på en promenad och få dina steg också =D Roligt att du ska göra radioprogram =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *