In the woods

Idag har det varit en bra dag. Har gått mina 5000 steg plus varit och handlat. Gick en skogspromenad idag på eftermiddagen och det var så skönt. Hade ljudboken Beautiful Creatures – Det högsta priset, det största offret vilket är bok 3 i Beautiful Creatures. Kommer berätta mer om boken när jag lyssnat klart på den.

Imorgon ska jag bara jobba två timmar hemifrån på min dagliga verksamhet då jag ska ta dos två av vaccinet mot covid-19. Hoppas på att jag inte kommer få någon reaktion av vaccinet. Har två tider att passa på torsdag. Hoppas jag verkligen får svar på mina frågor hos gynekologen.

På torsdag eftermiddag så ska morsan följa med mig hem för hon ska vara med på mitt läkarsamtal på torsdag eftermiddag. Så hon ska hjälpa mig med blommorna och vi ska äta tillsammans också. Vi ska testa en pastasås jag fick i smakboxen Njutning.

I helgen har jag inget planerat men vi får se det kanske bli att gå på bio. Är sugen på att se The conjuring the devil made me do it igen. Det var ju så bra helt klart lika bra som de andra conjuring filmerna.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #boknörd #psykiskohälsa

0 reaktioner till “In the woods”

  1. Skönt att komma ut i naturen. Vad skönt att du kommer få din andra dos nu, och det kommer säkert gå bra det med, även om man funderar

  2. Lycka till i morrn med vaccinet kommer nog gå jättebra och så härligt att komma igång och gå runt så många steg, bra där

  3. Måste kännas bra med att snart ha tagit sista dosen av vaccinet. Jag får min sista spruta sista juni. Hoppas bara vi slipper biverkningar.

  4. Vad härligt med en promenad I skogen. Har det inte blivit en film på den första boken i den serien? Hoppas att det går bra med vaccinet. Bra att din mamma kan komma och vara med på läkarsamtalet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *