Emotional day 2.0

Vill bara klargöra att det jag skriver endast var tankar jag hade när jag gick en promenad idag

Idag på promenaden så började jag känna mig deprimerad. Det är sådär som om någon drar ner en grå gardin i mitt huvud. Sen kändes det som jag vill gå på glas, springa genom eld bara för att den fysiska smärtan skulle vara värre än den psykiska.

Sen efter några minuter var det precis som vanligt igen. Jag antar att det är för att det heter emotionell instabill personlighetsstörning. Det var som jag bara behövde få ut tankarna och tänka de högt för att jag skulle släppa dem och gå vidare.

På onsdag ska jag ta andra dosen vaccin. På torsdag ska jag vara ledig från min dagliga verksamhet för har ett besök hos gynekolog och sedan ska jag ha läkarsamtal på affektiva på akademiska sjukhuset. Vid läkarsamtalet ska jag ha morsan med mig.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #eips #borderline

0 reaktioner till “Emotional day 2.0”

  1. Vissa dagar känner man bara att allt är botten, jag har så också. På något vis är det bara att låta det passera så blir det bättre sen. Skönt att det släppte.

  2. Fast det där är inga konstiga tankar. Det du beskriver är rena skolboksexemplet från då jag läste psykiatri. Du har ändå kommit långt då det stannar vid en tanke, och det gick över väldigt fort Bra där.

  3. Vissa dagar kan det bli så och man sköljs över jobbiga tankar, men sedan är man på banan igen och det kan ju vara framgång när man känner skillnaderna =D, skönt det gick bort snabbt

  4. hm jag kan oxå känna mig sådär deppig ibland men då tillåter jag det. visst kan det kännas jobbigt för dtunden men det går över 😘

  5. Jag kan ha en dålig start på dagen. Men av fysisk aktivitet så mår man bättre. Det gjorde du ju efter en stund på din promenad. Så promenaden var inte alls onödig. Tvärt om! Bra 🙂 Så kan det ha varit. Att tankarna kom ut. Du behövde ventilera ut dem. Sen avtog dem. Du fick gå vidare.

    Det händer en hel del för dig i veckan. Jag hoppas att alla sakerna går bra för dig i veckan 🙏🏻🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *