In to the city

hey. vad har ni gjot i veckan?

Jag har jobbat hemifrån måndag-onsdag för att sedan åka till radion på torsdagen. I tisdag eftermiddag så åkte jag till gottsunda vårdcentral för att spola öronen då jag hade fått en vaxpropp i höger öra. Det slutade med att sköterskan spolade både öronen och beordrade att jag ska ta vaxol fyra gånger per vecka i båda öronen. Det var tredje gången sen december jag spolade öronen.

På torsdagen så åkte jag till radion för att spela in mitt nya program, kunde även tillslut lägga upp det på hemsidan också. Lägger ut mitt program nedan.

Idag har jag varit in till uppsala för att träffa emma och vi gick till Esspresso house för att fika. Jag tog en frapino coffee med smak caramell som jag aldrig har tagit förut. Tillsammans med det så åt jag en bit kladdkaka med grädde till. Frapino är det inte sista gången jag tar men dock fick jag Brainfreez några gånger.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *