Jag vill bara ha en vit jul!

Nu tror ni att jag menar att jag vill ha snö men det är inte det jag ska skriva om.

Det jag skriver är att jag vill att alla som tänkt festa och typ dränka sina sorger i alkohol är att inse att alkoholen gör ingenting bättre. Har man barn och ska de vara hos en så är det enligt mig en big no no att låta sitt barn se på när man super. Barn ska inte behöva se sina föräldrar fulla och att barnen tillslut tror att det är ett normal sak att göra då det är helg eller högtid. Visst jag säger inte något om man tar ett glas vin när man sitter uppe på kvällen och barnen sover men man ska veta vart ens gräns går. Man ska inte behöva vakna upp nästa dag och undra vad man gjorde igår.

Jag vill som sista sak säga att känner man att man tappat kontrollen på sitt drickande så måste man först erkänna det för sig själv och sen sök hjälp innan det går för långt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *