Jag vill inte dö, jag vill ju leva!

Förut i livet har jag inte direkt haft viljan att leva men nu är det andra tankar. Jag som kämpat så för att kunna leva mitt liv som jag gör idag. Jag har kämpat för mycket för bara att ge upp. Jag har ju som sagt fått en andra chans i livet då jag nästan dog 2010 pga överdos. Något som jag ångrar att jag gjorde idag men vägen dit jag är idag har varit både tuff och svår. Jag tillbringade tre år på behandlingshem och efter det så flyttade jag hit till service boendet där jag bor idag. Jag har mina dippar men de är absolut inte lika ”djupa” som de var förut. Förut var jag tvungen att åka in på psyket för att börja må bättre igen.

0 reaktioner till “Jag vill inte dö, jag vill ju leva!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *