Långfredag. – En dag med kärlek,matlagning och The walking dead

Hey där!

Hur har eran Långfredag varit?

Min har varit bra. Vid elva på förmiddagen kom morsan. Vi började med att laga mat som vi skulle käka. Vi eller hon lagade Spaghetti och kötfärsås. Efter det så tog vi våra kameror och gick ut för att fotografera. Det var så fint väder så vi behövde inte ta med oss jackor. Vi var ute i ca en timme och hade gått över 3km. Vi såg massor av blå sippor och några vitsippor enligt mamma är tidiga då de brukar inte komma förrän maj.

Efter vi kom hem från promenaden hjälpte mamma mig att borsta ut mitt hår och sen åkte vi till Gottsumda. Där handlade jag och sen tog vi bussen till mig men mamma satt kvar när jag klev av. Efter det så har jag ätit middag och kollat på The walking dead och även fått håret flätat.

Nu ska jag kolla på Par som mördar på tv4 fakta!

#nouwbloggare #nouwinfluencer #svenskbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *