Late night

Hoppsan klockan redan halv elva och jag ska bara se ett avsnitt av GRIMM säsong ett. Har börjat se om den serien igen då jag älskar den. Ett bra serietips. Imorgon har jag inget planerat förutom att jag ska möta morsan i stan vid fyra tiden.

Idag har man varit till gottsunda för att handla men glömde typ det viktigaste. Zeroh! Får handla det imorgon istället. Visste är det tyipskt att man åker och handlar och ska speciellt ha en sak och sen kommer man hem med allt förutom den saken. Det man inte har i huvudet får man ha i benen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

4 reaktioner till “Late night”

  1. Då har du varit i mina kvarter, bor i gottsunda. Var också och handlade tidigare idag, Grimm är en jättebra serie tycker jag, har sett hela 2 gånger..Har du sett Supernatural? Väldigt bra serie också..

  2. Det kan hända den bästa 😊 Men visst är det surt att komma hem med allt utan just det man skulle ha? Tur att det inte var något viktigt då, även om man gärna ville ha det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *