Lazarus – Recension

Titel: Lazarus

Författare: Lars Kepler

Uppläsare: Jonas Malmsjö

Längd: 17h och 39 minuter

Handling:

Detta är bok 7 i serien om Joona Linna.

En död man hittas i en lägenhet i Oslo. När polisen öppnar frysboxen i köket gör de ett fruktansvärt fynd. Offret visar sig vara en dittills okänd gravskändare och trofésamlare. Några dagar senare kontaktar en tysk kommissarie Joona Linna och ber om hjälp med ett mordfall på en camping utanför Rostock. Joona förstår att mönstret som framträder är vansinnigt och samtidigt omöjligt att ignorera. Vissa skulle kalla det för ett mirakel om någon återvände från döden – andra skulle kalla det för en mardröm.

Denna bok har allt. Spännande från början till slut och allt är inte som man tror det är. Plus att det dyker upp en person från ena av de föregående böcker som man trodde var död. Den kändes inte lång att lyssna på.

Jag ger den 4/5

6 reaktioner till “Lazarus – Recension”

  1. Så många böcker det är i serien. Jag har inte läst någonting av Lars Kepler, men jag har förstått att många tycker om hans böcker. Lazarus verkar vara en väldigt spännande bok.

  2. mer eller mindre sträckläste alla kepler böckerna. gick så långt att jag till och med drömde om dem på nätterna. Lite synd bara att jag nu inte har flera att läsa. Får hoppas att de fortsätter skriva flera bara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *