Lite bättre och 27 grader

Godkväll!

Hoppas er lördag varit bra. Jag själ har tagit det lugnt. Är bättre i förkylningen men näsan är det största problemet nu om jag säger så. Ni förstår säkert vad jag menar. Idag har jag varit en sväng till Gottsunda för att panta burkar och handla lite. Annars har jag tagit det lugnt.

Efter att ha ätit middag så blev det en oplanerad tripp till Dollarstores i Gränby. Där hittade jag denna gulliga glasmuggen för endast 30kr. Nu ska jag strax gå och försöka sova. Här har det varit upp mot 27 grader idag och det ska tydligen bli samma väder imorgon.

3 reaktioner till “Lite bättre och 27 grader”

  1. Ja, näsan som rinner & hostan som gör att man knappt får sova är mest jobbigt med förkylning.
    Panta burkar behöver vi med göra.
    Spontana & oplanerade saker är mest roligt. Söt glasmuggen var. Mm riktar Nice väder.

    Ha en trevlig dag! 🌸

  2. Inte kul med en rinnande näsa. Just nu är jag mest tät vilket resulterar i ont i öronen. Tack vare nässköljen så släppte det. Söt mugg du hittade

  3. Ja det var samma väder vid denna tiden förra året också, kommer ihåg att jag kände att det var väldigt varm sommar innan det väl vart semester. Samt så söt mugg och skönt att du är piggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *