Lördag, Fångad av en stormvind och Dumma mej

Hejsan alla därute!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har det blåst upp mot byvindar på 19m/s så när jag var ute på promenad så fick jag hålla i väskan jag hade med mig. Jag skulle ner på coop och handla. Idag började jag dagen med att se första avsnittet av Outlander säsong sex på viaplay. Har tänkt att kolla de andra två avsnitten imorgon.

Idag hade jag bestämt maten på basen och det blev en klassisk fiskgratäng och den personal som gjorde den hade fått till den perfekt. Smakade precis som en fiskgratäng ska göra och vi hade i räkor också. Så gott.

Ikväll har jag kollat på filmen Dumma mej som jag hyrde på sfanytime.

Handling:

Mitt i en idyllisk villaförort med välskötta trädgårdar och vita staket står ett hus som skiljer sig från mängden – en svart villa med en livlös gräsmatta. Här har Gru (Steve Carell) sitt hemliga gömställe, där han tillsammans med sina små gula minioner planerar att TA ÖVER VÄRLDEN.Beväpnade med en arsenal av krympstrålar, fryspistoler och stridsklara farkoster för både land och luftrum är Gru van vid att besegra allt som kommer i hans väg. Men när tre små föräldralösa flickor dyker upp, och som är fast beslutna att göra honom till deras pappa, är plötsligt hans rykte som SUPERSKURK i stor fara!

En underbar film som både barn och vuxen kan se. Minionerna, de små gula figurerna är ju så söta. Har förresten en minion som ett stort gosedjur. Kan visa er imorgon.

Imorgon är det söndag. Ska städa lägenheten med personal så det är gjort. Hoppas det inte blåser så mycket imorgon så kanske man kan öppna något fönster och vädra lägenheten.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bestofnouw #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Lördag, Fångad av en stormvind och Dumma mej”

  1. Å fiskgratäng är ju så himla gott, inget jag brukar göra själv men skall nog be min pappa göra det nån dag så kan vi åka dit och äta. Dumma mig filmerna är så kul, både för bar och vuxna med en helgden vuxen skämt 🤪

  2. Ja, det blåste en hel del Igår lördag. Vad tyckte du om dem första avsnitten av Outlander?

    Åå så gott med fiskgratäng. Det äter vi med här till middag nu. Är inte du med & gör maten?? Skönt att få sitt hem städat innan veckan börjar.

    Ha en bra dag! ☘️🌼

  3. Disney filmer är verkligen så härliga att titta på. Lättsamma och roliga. Låter gott med fiskgratäng längesen man åt det 😊

  4. ja de är så underbara och som Du skriver att du är väldigt lättsam att kolla på. Även roliga då är det ibland en hel del humor i dom. Ja det var väldigt gott med fiskgratäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *