Måndag och redan 1 november.

Hallå där!

Idag är det den första november och det är bara två månader kvar av detta år. Hur snabbt har inte detta år gått.

Idag har jag varit på radion och skrivit klart manus för ett nytt program. Har även börjat kolla på en ny serie som jag ska skriva manus om. Hoppas er helg var bra för det var min.

Har inget annat än biobesök planerat i veckan då jag behöver gå på en till film för att få mina extra poäng. Det är inte klart vilken film det blir.

Har idag tagit en promenad medan jag var på radion. Det var underbart väder men måste ta fram en varmare jacka, handskar plus mina benvärmare. Det känns i luften att det blivit kallare.

När jag kommer hem så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag hoppas att jag får hem min vinst i veckan.

Ska skriva recension om en bok som jag skulle ha gjort igår men var för trött efter bion igår. #nouwinfluencer#nouwbloggare#uppsalabloggare#svenskbloggare#funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Måndag och redan 1 november.”

  1. Spännande där med bio. Poäng undrar jag dock över vad är der för något? Kul där med radion, det låter som något som passar dig bra.

  2. Ja det börjar bli lite kallt nu. Men denna årstid är mysig tycker jag. Men då är det ju fint att gå på bio eller se filmer hemma.

  3. Du får poäng då du köper biobiljett om du är med i deras medlemsklubb vilket självklart är gratis. Sedan när du har kommit upp i tex 600-1400 poäng så kan du lösa in poängen till en biobiljett men du kan även köpa tex popcorn och dricka för poängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *