Måndag, radio och Outlander

Hallå där!

Här har man varit på radion där vi bland annat haft APT. Så har inte kommit ut på någon promenad. Får ta det när jag kommit hem. Har skrivit lite manus för mitt program jag ska spela in på onsdag. Här är det runt tio grader och soligt. Hur är vädret hos er?

När jag kommer hem ska jag kolla på det fjärde avsnittet av Outlander säsong sex som släpptes fem i morse. Älskar verkligen den serien. Håller lyssna på fjärde boken Trummornas dån i Outlander serien och börjar närma mig slutet. Sedan ska jag fortsätta med nästa bok i den serien.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning


0 reaktioner till “Måndag, radio och Outlander”

 1. Så blir ju vissa dagar, att promenader inte hinns med men fördelen är ju att det nu med tidsomställningen att det är ljus mycket längre, så då hinns det ju med senare om man orkar. Visste inte att den fanns på bok med, spännande.

 2. Jag tänker att hinns promenaden med så är det bra. Hoppas att det gick bra på APT. Det är sånt som måste bara göras.

  Här blåser det kraftigt & är sol. Så speciellt varmt är det inte. Vårvindar 😊.

  Outlander älskar jag med. Kolla på senaste avsnittet tidigare idag. Intressant att veta mer om indianen 😊lite annorlunda avsnitt. Det är bara Outlander för dig nu. Både på i ljudboks form & serie 😊

  Ha det så bra! 🌸

 3. haft underbart väder i helgen solen gör mej så glad. . idag kom stormen o solen försvann Håller tummarna att snön håller sej där uppåt

 4. Jag har knappt hunnit titta denna säsong. Men får spara så man kan plöja lite sen skönt det också. Skönt när ens APT är avklarat i alla fall.

 5. Outlander är så bra. Har inte sett sista säsongen ännu, men vi får väl skaffa viaplay igen tror jag. Älskar verkligen den serien. Vissa dagar är man inne väldigt mycket på jobbet, fast vi alla mår bra av frisk luft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *