Me my self and the NOCCO

Idag var jag ”dum” nog att ”börja” dagen med en NOCCO. Behöver jag säga att det är nu på kvällen då jag blivit som vanlig igen. Det började någon timme efter jag druckit upp energidrycken med ångest,ont i bröstet och yrsel. Det vart så jobbigt att jag var tvungen att ta en dos av min ångest medicin. När jag tog medicinen så gick det bara 20 min innan den verkade. Då kände jag att hjärtat började slå som vanligt och att jag inte hade hjärtklappning längre. Det tog en bra stund innan jag inte hade ont i bröstet längre.

Jag har åter igen insett att jag ska inte dricka energidryck och en gammal lärare i gymnasiet ville veta vad mina tankar och funderingar om det är. Hon har rätt att det är skräp och att det inte har någon positiv påverkan på kroppen. Nu har jag sett att jag bara mår dåligt av dessa drycker och att hur goda de än är så är det inte värt att dricka dem.

#psykiskohälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *