Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln är att jag är stolt över mig själv för den människa jag blivit. Trots alla bakslag och mitt dåliga psykiska mående så har jag överlevt med livet i behåll. Vissa stunder har jag överlevt bara för att vännerna stöttat mig till hundra procent och att dom ringt polis eller ambulans då jag gjort något dumt eller har skrivit avskeds sms. Jag är stolt över att kommit från denna sits till där jag är idag. Jag mår bra och har satt upp mål både i livet och även mina mål med bloggen.

0 svar på ”Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

  1. Heja dig <3

    Jag har mottagit din kommentar till veckans blogg och du är med i tävlingen, dock kunde jag inte publicera din kommentar av någon anledning – men ville bara meddela att även om du inte hittar din kommentar så är du med. Tyvärr funkar grejen med taggningen inte nu eftersom dem 10 du taggat inte ser men det får gå för denna gången, du kan ju inte hjälpa att nouw strular 😊 Tack för din medverkan =) Lyck till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *